De Nederlandse Associatie

Learning labs


Het DNA Jaarcongres zit boordevol learning labs. Vakgenoten en experts van buiten het vak laten ons zien hoe nieuwe vormen van communicatie, organisatie, technologie en netwerken ons kunnen helpen naar de toekomst. Zo worden we uitgedaagd om kennis te delen! Elkaar versterken staat centraal.

Kennis delen is ontwikkelen. Jezelf ontwikkelen. Je vereniging ontwikkelen. Je vak ontwikkelen. Professionaliseren.

Hieronder een overzicht van de nu al bekende learning labs. Deze pagina wordt nog aangevuld met andere intersssante sessies. Houd de site dus goed in de gaten!

Festival

Verhalen delen, ervaringen uitwisselen en elkaar ontmoeten kan bij uitstek op het netwerkplein dat we samen met onze partners hebben omgetoverd tot een festival.

Je kunt hier terecht voor een hapje en een drankje, even ontspannen, je laten verrassen door acties en presentaties van partners en als je daar weer aan toe bent, nog een stapje verder gaan in je gesprek over het vak met de sprekers, de partners en vakgenoten.

Kortom, een bijzondere beleving en een onvergetelijke ervaring

Vanzelfsprekend zijn de partners van DNA aanwezig op het congres. Zij nodigen je uit voor korte inhoudelijke sessies tijdens de lunch, gaan je verrassen met bijzondere acties en willen graag met jou bouwen aan de toekomst van verenigingen.

- Partners -
Geen gegevens gevonden