slide1

DNA - De Nederlandse Associatie


Passie voor verenigingen

slide3

DNA - De Nederlandse Associatie


Focus op jeugd

slide2

DNA - De Nederlandse Associatie


Inspireren en verbinden van verenigingsprofessionals

slide4

DNA - De Nederlandse Associatie


Nieuwe kennisdeling met internationaal elan

Vereniging van, voor en door verenigingen

De Nederlandse Associatie is een vereniging van, voor en door verenigingen. DNA verenigt brancheverenigingen, beroepsverenigingen, federaties, paritaire organisaties, fondsen en ledenorganisaties. DNA inspireert en zet zich in voor de ontwikkeling van verenigingen en verenigingsprofessionals.
Doe mee en word lid! 

GLUREN BIJ DE BUREN

Wat gebeurt er eigenlijk achter de schermen bij een vereniging? In de rubriek ‘Gluren bij de buren’ loopt DNA een dagje mee met een verenigingsprofessional. Dit keer Jennifer Huizer van de Nederlandse Vereniging voor Neurologie (NVN). Lees meer

DNA topics

cover wijzijn uniek.verkleindtottitel

Tijdens deze Q-sessie zal Vincent Alkemade, auteur van het recent verschenen boek Wij zijn uniek! Brancheverenigingen op de golven van verandering  uit de doeken doen hoe hij tegen de toekomst van brancheverenigingen aankijkt. Hij zal een aantal geinterviewden uit zijn boek - onder anderen Peter Niesink (BOVAG) en Jan van der Reest (Atrium groep) - wederom vragen naar hoe zij denken dat brancheverenigingen moeten veranderen.  

Door: Vincent Alkemade (SBB) mmv Peter Niesink (BOVAG) en Jan van der Reest (Atrium groep)

Voor wie: directeuren en managers van verenigingen
Wanneer: donderdag 8 december 2016 van 15 tot 17 uur
Locatie: BOVAG te Bunnik

Aanmelden (kostenloos)
Deze Q-sessie is bedoeld voor directeuren en (verenigings)managers van verenigingen die lid zijn van DNA. Je kunt je hier aanmelden.

Wil je komen maar je vereniging is nog geen lid, dan kun je komen om kennis te maken met DNA. Mail of bel dan Mathieu Daalder: mathieu@denederlandseassociatie.nl, 06-44972139.

Doe mee!

Word lid en profiteer van alle activiteiten van DNA en contactmomenten met je collega’s.
wordlid klein

De samenleving verandert in hoog tempo door innovatie, technologie en marktwerking. Verenigingen moeten meebewegen. Relevant blijven. Zich continu blijven ontwikkelen.

DNA verenigt alle relevante spelers in het maatschappelijk middenveld: brancheverenigingen, beroepsverenigingen, federaties, paritaire organisaties, fondsen en ledenorganisaties.

DNA biedt verenigingen en haar professionals een platform. Voor kennisdeling. Om te leren. Te inspireren. En om elkaar te ontmoeten.

Mathieu komt graag langs bij verenigingen om meer te vertellen over DNA.

Mathieu Daalder: 06-449 721 39

Mathieu@denederlandseassociatie.nl