complimentendag voor mkb retailers

INretail omarmt de Dag van de Ondernemer als initiatief van MKB Nederland en deelt vandaag honderden complimenten uit aan ondernemers. Retail en mkb ondernemerschap zijn helemaal met elkaar verweven. Ons land kan niet functioneren zonder retail en mkb ondernemerschap. Een team van INretail regioadviseurs brengt vandaag in heel Nederland bezoeken aan winkels in de mode-schoenen, sport en woonbranche.

Iedere retailer in het mkb is belangrijk als het gaat om de unieke sfeer van winkels, winkelstraten en complete winkelgebieden. Samen bieden al deze ondernemers miljoenen mensen dagelijks shopplezier en honderdduizenden vinden er een baan. In de regio en de Randstand, op de boulevard en in de binnenstad.

De regioadviseurs van INretail zetten de ondernemer en zijn team op de foto, delen duurzame chocolade uit en overhandigen een voucher, die verzilverd kan worden bij de bestelling van het inspirerende boek ‘Hoera, ik heb een winkel!’ Dit initiatief van INretail verschijnt begin december en biedt op iedere pagina retailinspiratie, -inzichten en -ideeën.

Initiatiefnemer MKB-Nederland wil met de jaarlijks terugkerende Dag van de Ondernemer de positieve toon voeren. Retailers in het mkb buffelen iedere dag opnieuw en vinden telkens weer antwoorden op talloze uitdagingen. Het is goed om daar één dag per jaar uitgesproken aandacht voor te hebben en een pluim voor op te steken.

Bron: Persbericht INretail