en we werken nog lang en gelukkig

Op 1 november vindt het grote OVAL-event ‘En we werken nog lang en gelukkig’ plaats. Een dynamisch event bij ‘De Landgoederij’ in Bunnik.
Met bijdragen van ultrazwemmer Maarten van der Weijden en ‘geluksmaker’ Bert van Dam rekent OVAL op een inspirerende middag. Ook de break out sessies over spelend leren, een verandering van onderop, de impact van een schoon gebouw, de ‘dream machine’ en de kracht van toeval, spreken tot de verbeelding. Samen met u laat OVAL het sprookje dat duurzame inzetbaarheid heet werkelijkheid worden

Natuurlijk is er ook ruimte voor ontmoeting en ontspanning. In de informele sfeer van De Landgoederij treft u bekenden en kunt u op een speelse manier uw netwerk uitbreiden. U bent van harte welkom!.

Bert van Dam
Who dares to be positive?
Bert is bedrijfskundige en had een succesvolle carrière als onder meer Algemeen Directeur van Planet Internet (KPN) en MD Europa (CarphoneWarehouse - 1000 winkels). Hij is co-founder van Multiply Happiness en heeft het werken aan en vermenigvuldigen van geluk
tot prioriteit nummer 1 gemaakt.
Optimisme is de kortste weg naar Performance (en hoort dus op de leiderschapsagenda!)’

Maarten van der Weijden
Is succes maakbaar?
In 2008 werd Maarten Olympisch kampioen Open Water Zwemmen. Hij heeft als doel zichzelf continue te verbeteren. Door zijn doorzettingsvermogen en realisme lukt hem dat vaak ook en is hij na zijn sportcarrière een succesvol spreker, schrijver en financieel manager bij Unilever geworden.
'Accepteer pech, leef jouw leven!'

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Het management en secretariaat van OVAL is ondergebracht bij Wissenraet Van Spaendonck.

Meer weten over: En we werken nog lang en gelukkig?
Neem dan contact op met één van onze medewerkers

drs. Petra van de Goorbergh
Manager Werk & Gezondheid

bekijk profiel
neem contact op