DNA Webinar | Hoe maak je van jouw lobby een succes?
11-03-2024

Verenigingen moeten inspelen op veranderingen door de achterban mee te nemen in ontwikkeling en de belangen van de achterban op de politieke kaart te zetten en te houden, maar hoe doe je dat? Hoe zorg je ervoor dat jouw boodschap op de juiste plek en met de juiste timing wordt gebracht? En wat heb je nodig om hierin als vereniging succesvol te zijn?

Samen met Van Oort & Van Oort hebben we een reeks webinars georganiseerd rondom het onderwerp lobby. Dit is de laatste uit de vierdelige serie. Tijdens deze webinars gaan we concrete kennis en vaardigheden delen waarmee je als verenigingsprofessional aan de slag kunt.

Praktische informatie
DNA organiseert dit webinar voor alle DNA-leden die zich bezighouden met Public Affairs en/of er meer van willen weten. Aanmelden kan via het inschrijfformulier. Aan je deelname zijn geen kosten verbonden. Voor aanvang van dit webinar ontvang je een mail meer informatie en de link naar de online omgeving. De opname van dit webinar wordt gedeeld met deelnemers en is voor DNA leden later terug te zien via het kennisdossier belangenbehartiging. 

Locatie: Online
Na aanmelding ontvang je een link om deel te nemen
Tijd: 10.00 - 11.00 uur

U kunt zich niet meer inschrijven, de bijeenkomst is al geweest.