Q-sessie Hoe help jij je leden te innoveren in uitdagende tijden?
12-06-2023

Kijkend in de maatschappij lijken veranderingen zich in rap tempo op te volgen. Corona, Oekraïne en inflatie beïnvloeden ons allemaal en de gevolgen zijn voelbaar. Voor leden van jouw branche- en beroepsvereniging kan het zijn dat hun focus hierdoor is verschoven naar overleven. Het is in deze tijd niet eenvoudig financieel weerbaar te blijven als organisatie of onderneming. Nog moeilijker is het om verder vooruit te kijken en te investeren in innovatie.

Als branche- en beroepsvereniging is het belangrijk om je achterban hiervan bewust te maken en te adviseren, maar hoe doe je dit? Welke rol pak je en welke concepten kun je hiervoor gebruiken? Om je hier wegwijs in te maken organiseren wij in samenwerking met Modint en Modint Credit & Finance op 12 juni om 15.30 uur – 17.30 uur een Q-sessie ‘Hoe help jij je leden te innoveren in uitdagende tijden?’.

Programma

In deze Q-sessie deelt Modint samen met Modint Credit & Finance hun expertise. Zij hebben een concept ontwikkeld waarbij ze hun leden helpen hun financial waste te beperken. Een bewezen concept welke hun leden de houvast kan geven die zij nodig hebben. Door dit concept voegen zij extra waarde toe aan het lidmaatschap en helpen zij de ondernemer in deze uitdagende tijd te innoveren.

Aansluitend gaan we met elkaar in gesprek over dit onderwerp. Deel je ervaring, hoor hoe andere verenigingen er mee omgaan en ontdek samen creatieve invalshoeken. Ben je bezig met de vraag hoe je nog meer waarde kunt toevoegen aan je lidmaatschap? Schrijf je dan snel in! 

15.30 uur - 17.30 uur

Heeft u een account? Log dan hier in. Wij beschikken al over uw gegevens zodat u deze niet opnieuw hoeft in te voeren.
Uw gegevens
Uw adres
Uw contact gegevens
Uw functie
Opmerkingen
Kosten
Fout in de captcha!
Er is een fout opgetreden bij het opslaan van uw gegevens (server)
Er is een fout opgetreden bij het opslaan van uw gegevens
Jouw gegevens zijn verzonden
Een ogenblik geduld a.u.b. uw aanvraag wordt verwerkt.
U heeft al een gebruikersaccount met het e-mailadres:
Log in om je in te schrijven voor het evenement.