Geannuleerd: VM-bladrelease/Kennissessie | Inclusiviteit op de werkvloer
27-06-2024

Inclusieve organisaties zijn niet alleen wendbaarder en productiever, maar ook aantrekkelijker voor de nieuwe generatie werknemers. Wij zien dat vele organisaties op dit gebied onbewust onbekwaam zijn. AWVN ziet het als hun missie om hierbij te helpen want de meeste weten simpelweg niet wat ze moeten doen om écht inclusief te zijn. Hoe is dit bij jouw vereniging? En hoe kun je jouw leden hierin meenemen?

De bladrelease van VM organiseren wij deze keer bij Aedes in Den Haag. Naast de bladpresentatie geeft Steven Hubeek, programmamanager diversiteit, inclusie en gelijkwaardigheid van werkgeversvereniging AWVN een kennissessie over inclusiviteit en diversiteit op de werkvloer. AWVN deelt niet alleen haar visie, maar ook zeer gerichte tools om zelf mee aan de slag te gaan. Na een korte introductie op dit actuele onderwerp gaan we samen in gesprek. We sluiten de rondetafelgesprekken af met een gezellige netwerkborrel.

Goed om te weten
Het DNA Kenniscentrum is de uitgever van VM (VerenigingsMagazine), een vakblad voor alle verenigingsprofessionals en iedereen die geïnteresseerd is in de ontwikkelingen van verenigingen. Per jaar verschijnen er vier edities van het tijdschrift, zowel in papieren als digitale vorm. Elke editie heeft een specifiek thema. Dit keer is het thema 'De vereniging als werkgever'.

De VM bladreleases zijn altijd gekoppeld aan een inhoudelijke kennissessie rondom het thema. Deze bijeenkomsten zijn vrij toegankelijk voor leden, partners en genodigden. Aan jouw deelname zijn geen kosten verbonden. Na inschrijven rekenen we erop dat je zelf de datum en tijd in jouw agenda vrijhoudt en aanwezig zult zijn. Mocht je onverhoopt niet kunnen? Schrijf je dan uiterlijk 1 week van tevoren weer uit of informeer ons per mail. Om de kwaliteit van de bijeenkomst te kunnen waarborgen zullen we deze bij minder dan 5 deelnemers annuleren.

tijd: 16.00 - 17.30 uur
vanaf 17.30 uur is de netwerkborrel 

Koningin Julianalaan 10, 2595 AA DEN HAAG