EventCanvas Level I Training
29-03-2019 Event

Wat is het #EventCanvas?

“Stroop je mouwen op en ga aan de slag met #EventCanvas, een strategisch management template om nieuwe eventconcepten mee te ontwikkelen. Het #EventCanvas stelt je in staat de gesprekken over events op een meer strategische manier te voeren en geeft antwoorden over ROI. Het helpt je om samen met je team een nieuw concept te ontwikkelen voor je verenigingscongres of event, en geeft duidelijkheid in de organisatie en uitvoering.

Marga Groot Zwaaftink is gecertificeerd Event Designer en eigenaar van CommGress congres- en evenementenbureau. Zij geeft in de DNA Academie een training in het werken met #EventCanvas.”
 

Programma

Level 1 = De basisvaardigheden van het #EventCanvas. Bewust zijn van de belanghebbenden in jouw event, hen analyseren en hun gedrag definiëren. De basistoepassing van het EventCanvas om onder woorden te brengen hoe een event waarde kan creëren voor je deelnemers én opdrachtgever, door gedrag te veranderen van de verschillende deelnemers.

De training geeft je:

  • Inzicht in hoe jouw jaarcongressen waarde creëren
  • De vaardigheden en de kennis om congressen en events te ontwerpen
  • Handvaten om de strategische discussie rondom events te voeren
  • Na afloop van de training ontvang je een certificaat.
     

Wie moet zich inschrijven?

Het programma is voor verengingsmanagers en communicatie managers binnen verenigingen die graag een praktische methode willen leren om events te begrijpen en te ontwerpen met het #EventCanvas en het onderliggende proces.

Aanmelden

Fout in de captcha!
Er is een fout opgetreden bij het opslaan van uw gegevens (server)
Er is een fout opgetreden bij het opslaan van uw gegevens
Uw gegevens zijn verzonden
Een ogenblik geduld a.u.b. uw aanvraag wordt verwerkt.
Uw gegevens
Uw adres
Uw contact gegevens
Uw functie
- Partners -