Netwerkbijeenkomst verenigingsdirecteuren grote verenigingen
06-02-2020 Event

Op 6 februari is de bijeenkomst van 16.30 uur tot 18.30 uur in de Koninklijke Industrieele Groote Club, Dam 27 in Amsterdam. Inloop is vanaf 16.00 uur met een hapje en een drankje. Het programma begint op 16.30 uur.

16.00 uur.          Inloop met drankje en hapje

16.30 uur.          Welkom door Annemiek Wissink, directeur van DNA

16.35 uur.          Welkom door de gastheer Richard Francke, directeur van de IGC

16.45 uur.          Inleiding door Chert Hento* over het vergroten van de effectiviteit van de vereniging/het verenigingsbureau door personen, rollen en verantwoordelijkheden te managen. Zie ook het bijgesloten blog. Wie neemt bij jouw vereniging de penalty’s? En wie beslist dat? Welke instructies geef je? Hoeveel vrijheid laat je? Wat doe je zelf? Uiteen in groepen voor interactie en reflectie op het thema op basis van stellingen. Terugkoppeling uit de groepen.

18.15 uur.          Gedachtewisseling over de nut en noodzaak van het netwerk. Wat willen jullie halen? Brengen? Afspraken maken over het vervolg.

18.30 uur.          Afsluiting en borrel

 

* Chert Hento is, trainer, consultant, coach en directeur/eigenaar van bureau HTM en bekend binnen verenigingen als het gaat om ontwikkelvraagstukken van professionals. Bureau HTM is gespecialiseerd in vaagstukken rondom gedrag, leiderschap en communicatie.

Aanmelden

Fout in de captcha!
Er is een fout opgetreden bij het opslaan van uw gegevens (server)
Er is een fout opgetreden bij het opslaan van uw gegevens
Uw gegevens zijn verzonden
Een ogenblik geduld a.u.b. uw aanvraag wordt verwerkt.
Uw gegevens
Uw adres
Uw contact gegevens
Uw functie
- Partners -
Geen gegevens gevonden