Geslaagd werkcongres Groen is Poen
18-02-2019 Ledennieuw

In de voormalige kloosterkapel van Van Hall Larenstein verzamelden zich ruim 130 professionals en studenten uit de groene, grijze en rode sector voor Groen is Poen, een werkcongres mede-georganiseerd door NL Greenlabel. Samen rekenen en tekenen aan een business case leidde tot verrassende inzichten en gaf energie. De uitwisseling van tientallen ideeën én visitekaartjes legden de basis voor meer innovatieve oplossingen in de toekomst. Doel van het congres was dan ook om de vastgoedsector en de groene sector aan elkaar te verbinden. En dat is nodig, nuttig en leuk, vinden Lodewijk Hoekstra (NL Greenlabel) en Ilja Werkhoven:

'We hebben elkaar echt nodig om de opgaven van de toekomst de baas te kunnen. Inspiratie en drive van de jongeren, ervaring en visie van professionals op basis van de beschikbare euro’s . Op een dag als vandaag zie je dat samenwerken kan en energie geeft. Innoveren doe je door te sparren met mensen die een andere blik hebben.'

Geert Dijkstra van Acquire Publishing heeft een mooi verslag opgesteld van de middag. Benieuwd naar de foto's? Bekijk dan snel deze link.

- Partners -
Geen gegevens gevonden