Bestuurder voor een dag
11-04-2019 Ledennieuw

We vragen ons af: Hoe zit het met het innovatief vermogen in uw organisatie? Heeft uw corporatie voldoende veranderkracht om toekomstige uitdagingen aan te gaan? Of kunt u een frisse kijk van buiten uw organisatie gebruiken op een complex vraagstuk? Lees hoe u op korte termijn (tijdelijk) tien directeur-bestuurders hebt die jonger zijn dan 35 en uw corporatie gratis ondersteunen bij deze vragen.

Wij zijn Innova10! Tien innovators geselecteerd uit een groep van zo’n honderd oud-trainees (99 om precies te zijn) die zijn voortgekomen uit elf Talent in Huis traineeprogramma’s. Wij zijn een tijdelijke adviesgroep bij elkaar gebracht door Aedes en Plateau in het kader van de Aedes Vernieuwingsagenda: een samenwerkingsinitiatief tussen woningcorporaties en partners om de corporatiesector verder te professionaliseren, ontwikkelen en vernieuwen.

We vragen aan u een flinke dosis lef. De door ons bedachte innovatie gaat u namelijk echt toepassen in uw organisatie. Wij gaan twee dagen en nachten aan de slag met uw vraagstuk en doen dat onder professionele begeleiding. We laten al onze creativiteit en innovatief vermogen los op uw vraag, met als resultaat een plan van aanpak waar u de volgende dag mee aan de slag kunt. Wij zijn voor even als het ware de bestuurders van uw organisatie. Dat is nog eens loslaten.

Lees verder

- Partners -
Geen gegevens gevonden