Harteraad breidt bestuur uit
16-10-2019 Ledennieuw

Patiëntenvereniging Harteraad heeft twee nieuwe bestuursleden benoemd in de personen van Nelson Dapaah en Mark Lenssen. De twee gaan zich met name richten op de transformatie van Harteraad van traditionele patiëntenorganisatie tot expertisecentrum op het gebied van leven met een hart- en vaataandoening.

Harteraad verbindt, versterkt en vertegenwoordigt naar eigen zeggen1,4 miljoen mensen met een hart- en vaataandoening. Om hun leven te verbeteren, ontwikkelt Harteraad zich steeds meer tot een expertisenetwerk dat ondersteuning biedt en optreedt als vertegenwoordiger bij de overheid, wetenschappelijk onderzoek, verzekeraars en professionals. Met de toetreding van Mark Lenssen en Nelson Dapaah tot het dagelijks bestuur kan verder worden gebouwd aan Harteraad als expertisecentrum.

Met de toetreding van Lenssen en Dapaah telt het bestuur, onder voorzitterschap van Rian Veldhuizen in totaal zes leden. Tezamen beheren zij de portefeuilles Bedrijfsvoering, Verenigingszaken, Kwaliteit van Zorg en Expertisecentrum. Het accent komt de komende jaren meer en meer op data te liggen.

- Partners -
Geen gegevens gevonden