Van Iperen nieuwe directeur NVRG
21-11-2019 Personalia

Tessa van Iperen, MBA is benoemd als nieuwe directeur van de Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie. Tessa volgt dr. Lisette Pondman op die in september jl. na ruim zes jaar afscheid nam van de vereniging. 

Tessa (1969) heeft jarenlange ervaring als (interim)manager en strategisch adviseur bij zowel zorgorganisaties, overheidsinstanties als in de zakelijke sector. Zij zal de koers die de NVRG de afgelopen jaren heeft ingezet bewaken en verder ontwikkelen. Tessa heeft haar internationale executive MBA (OneMBA) behaald aan de Rotterdam School of Management. De OneMBA is een samenwerking van 5 universiteiten; CUHK Hong Kong, EGADE Mexico, FGV Brazilië en UNC USA. Vervolgens heeft Tessa aan de Erasmus Universiteit eveneens het Certified Supervisory Board Programma (opleiding RvC/RvT) doorlopen. In haar vrije tijd bezoekt ze graag tennistoernooien en werkt ze aan het restaureren van haar monumentale huisje in Delft. Naast haar functie als directeur NVRG blijft ze actief in haar ondernemingen Iemand Anders en Niemand Anders en is ze o.a. Lid Raad van Toezicht bij Villa Abel en bestuurslid en vrijwilliger bij het IHBV (Instituut Hoogbegaafdheid Volwassenen).

 

De NVRG is de beroepsvereniging en het kwaliteitsregister voor relatie- en gezinstherapeuten (systeemtherapeuten) en systeemtherapeutisch werkers. De vereniging zet zich in voor een kwalitatief hoogwaardige en wetenschappelijk verantwoorde ontwikkeling en uitvoering van systeemtherapie en andere vormen van systemisch werken. Zij streeft naar een brede toegankelijkheid van de systeemtherapeutische aanpak binnen de zorg- en welzijnssector, uitgevoerd door professionals die geregistreerd staan in het kwaliteitsregister van de NVRG. Dit doet zij door verspreiding van het systemisch gedachtegoed en door zich sterk te maken voor erkenning van het vakgebied en vergoeding van systeemtherapie.

 

- Partners -
Geen gegevens gevonden