Fysiek evenement naar een online platform met Let's Get Digital
06-04-2020 Partner

Verplaats een fysiek evenement naar een online platform met Let's Get Digital.             

Twee technologiebedrijven in de evenementenbranche, aanmelder.nl en EventInsight hebben de handen ineen geslagen om evenementen zoals congressen, toch door te kunnen laten gaan. Met Let's Get Digital, een digitaal platform, kunnen bezoekers digitaal netwerken, lezingen bijwonen en workshops volgen, gewoon vanuit huis.                

Door de aanhoudende gevolgen van het Coronavirus worden evenementen nu aan de lopende band afgelast. Organisatoren kampen met grote onzekerheid, onduidelijkheid en enorme financiële gevolgen. Let's Get Digital wil daarom een einde aan die onzekerheid maken in de evenementenbranche en een digitaal alternatief bieden.

De volledige ervaring

Een online evenement is niet nieuw. Door digitalisering zijn er verschillende manieren om online vergaderingen, webinars en kleine evenementen te organiseren. Let's Get Digital gaat verder dan bekende meeting software. De software biedt de mogelijkheden die fysieke evenementen ook bieden. Je verliest daardoor geen interactie met je deelnemers en je deelnemers hebben een unieke ervaring. Vanaf elke gewenste locatie kunnen zij effectief netwerken, kennis opdoen en nieuwe zakelijke mogelijkheden ontdekken. Simpelweg met enkel een wifi verbinding en een camera. 

 

Online Netwerken

Laat je deelnemers online netwerken met 1-op-1-vergadering of tijdens sessies. Dit kan tijdens en voor het evenement met 2 interactieve schermen. Op je laptopscherm volg je bijvoorbeeld een keynote of workshop en op je telefoon of tablet chat je met je mede bezoekers.

In je eigen huisstijl

Het platform kun je volledig virtueel aankleden in de huisstijl van je evenement. De look en feel blijft dus behouden. 
 

Data inzicht

Het voordeel van een online evenement is de verrijking van data. Je krijgt een scherp beeld van je deelnemers en de successen van je evenement. Opvolgen van leads is was nog nooit zo makkelijk voor jou als organisator maar ook voor je leveranciers.
 

Samenwerking met Event Insight

Let's Get Digital is een samenwerking tussen EventInsight en aanmelder.nl. Met de innovatieve diensten van EventInsight en de organisanatorische software van aanmelder.nl is er alles in huis om hoogwaardige en nieuwe software te ontwikkelen. Ook online organiseer je eenvoudig evenementen. 

Ben je nieuwsgierig en wil je de software in actie zien? Neem dan contact op met Guido de Neve voor het inplannen van een digitale demo. 

 

- Partners -
Geen gegevens gevonden