Pylades ontwikkelt speciaal voor verenigingen online tool
06-04-2020 Partner

De wereldwijde verspreiding van COVID-19 vraagt om een andere manier van samenwerken. Ook voor verenigingen. De cloud en online tools van Microsoft bieden hierbij uitkomst.

Pylades, gespecialiseerd in Microsoft Dynamics 365, heeft speciaal voor verenigingen een vertical suite ontwikkeld. De vertical suite biedt bovenop de CRM-functionaliteit van Dynamics, extra functionaliteit voor de vereniging van de toekomst. Denk hierbij aan: portals met self-service mogelijkheden, volledige ledenadministratie, dossierbeheer, contributie-inning, projectmanagement en relatiebeheer. Toegankelijk op elk moment, vanaf elke locatie en vanaf elk device. Onmisbaar voor elke moderne vereniging.

Met behulp van deze meest complete én bewezen brancheoplossing voor verenigingen op basis van Microsoft Dynamics 365 in de cloud, zorgt u voor continuïteit van uw vereniging. In de huidige tijden en in de toekomst. Door Dynamics te combineren met Teams bent u verzekerd van geïntegreerde samenwerkingsmogelijkheden, inclusief video-meetings of presentaties tot 10.000 deelnemers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een online ALV.

Voorkom maatwerk én een onnodig lange implementatie met deze standaardoplossing. Pylades kan de standaardoplossing in relatief korte tijd implementeren tegen een scherp tarief. Graag bespreken wij de mogelijkheden hoe wij uw vereniging kunnen ondersteunen.

Wij zijn voornemens om op korte termijn een webinar over dit onderwerp te organiseren. Heeft u hier interesse in? Schrijf u dan alvast in via deze pagina.

Lees meer of bekijk het filmpje

- Partners -
Geen gegevens gevonden