Webinar: Het belang van online communities tijdens Corona
06-04-2020 Partner


Het coronavirus zorgt ervoor dat we in een gekke periode zitten waar veel mensen ineens vanuit huis werken. We zien veel vragen over hoe je dit aanpakt en met je collega's toch productief blijft. Vanuit Bind willen wij daarom wat terug geven. Wij zien deze tijd namelijk als een mooi moment om nieuwe kennis op te doen en geïnspireerd te raken door anderen.

Daarom organiseren we een reeks van gratis webinars.

Webinar: Het belang van online communities tijdens de corona crisis

Datum: vrijdag 10 april
Tijd: 13:00 - 14:00
Meld je hier gratis aan.
 

In deze webinar vertelt Monique van de Beek (communitymanager voor de Consumentenbond) over het belang van online communities ten tijde van een crisis.

"Het is voor iedereen een pittige en spannende tijd. Nooit eerder heb ik het belang van online samenkomen zo sterk ervaren als nu. In mijn rol als communitymanager voor de Consumentenbond merk ik dagelijks dat de vraag om hulp, maar ook om online contact toeneemt. Vooral nu de meeste offline contacten lastiger zijn, of in sommige gevallen helemaal niet meer plaatsvinden. Tijdens deze webinar deel ik graag mijn keuzes, successen en uitdagingen omtrent de verschillende vormen van online contact."  - Monique van de Beek

- Partners -
Geen gegevens gevonden