Meet, Match, Connect!
17-04-2020 Partner

Deze intelligente tool biedt de meest complete oplossing met steeds meer features in één systeem. En nu dus ook met een virtuele meetings. MeetMatch creëert op deze manier meer toegevoegde waarde voor alle stakeholders van (business)events en community’s.  

Met een nieuwe unieke feature in het innovatieve netwerkprogramma MeetMatch, komen deelnemers met de juiste persoon aan de ‘virtuele tafel’ live in gesprek.  

MeetMatch is de samenwerking aangegaan met twee verschillende partijen die zeer binnenkort de tool inzetten voor een virtuele meeting. Lees hieronder een tweetal voorbeelden die als inspiratie kunnen dienen.

Online Netwerkbijeenkomst op dinsdag 21 april a.s. bij Zeeland Business.

Met een nieuwe unieke feature in het innovatieve netwerkprogramma MeetMatch, komen deelnemers met de juiste persoon aan de ‘virtuele tafel’ live in gesprek. Ze worden niet random gekoppeld, maar automatisch gematcht m.b.v. de krachtige slimme MeetMatch tool voor (wederzijds) waardevolle gesprekken.

Fontys Engineers Meet & Match 2020 met virtuele speeddates op 21 april a.s.

Het doel van het event is om bedrijven in gesprek te brengen met toekomstig engineers voor het invullen van een stage- of afstudeerplaats.
Bedrijven en studenten komen met elkaar in contact door middel van een geautomatiseerde videoverbinding.
Normaal gesproken vindt dit event in het Evoluon plaats. Deelnemers kunnen  d.m.v. speeddates en een bedrijvenmarkt waar ruim 1500 studenten komen, hun bedrijf onder de aandacht brengen.

- Partners -
Geen gegevens gevonden