De onweerstaanbare kracht van een goed verhaal

08-06-2021

Op 30 juni, van 10:00 – 11:00 uur, organiseert MOS, vanwege haar 30 jarig bestaan, de digitale talkshow ‘De onweerstaanbare kracht van een goed verhaal’.

Wat is het nut van een goed verhaal? Hoe maak je een verhaal dat leden, werknemers en klanten bindt en aanspreekt? Hoe kunnen interne influencers het verhaal van een organisatie versterken? Waarom is storytelling zo belangrijk en interessant als strategisch communicatiemiddel?

In één uur tijd neemt Cor Hospes deelnemers mee in de wereld van goede en verbindende verhalen. Geeft hij antwoord op de vragen en deelt hij inspirerende voorbeelden van online platformen die hun kennis ijzersterk en met verhalen hebben vormgegeven.

Cor Hospes is een van de bekendste sprekers en trainers op het gebied van marketing en communicatie in Nederland. Ook internationaal wordt hij gezien als een autoriteit. Hij schreef bestsellers over contentmarketing, storytelling en sociale media.

Deelnemen is gratis voor iedereen die zich bezighoudt met het ‘in verbinding staan met leden, werknemers of klanten’ en storytelling daarvoor wil inzetten.

Aanmelden gaat eenvoudig op de MOS-website, klik hier om meteen een plek te reserveren voor deelname aan deze digitale talkshow.


- Partners -
Geen gegevens gevonden