DNA  Awards 2021

14-09-2021

DNA zoekt bestendige versnellers met impact

DNA zoekt verenigingen en verenigingstalenten die kandidaat zijn voor de DNA Awards. Met deze awards willen we inspirerende vernieuwing in verenigingen vieren, delen en een podium geven.

Is jouw vereniging een versneller?

In de afgelopen periode hebben we onder druk van de coronacrisis enorm kunnen experimenteren en sneller, anders kunnen werken. Nu gaan we verder met het nieuwe normaal. Is dat een stap vooruit voor jouw vereniging en leden? Zijn jullie een bestendige versneller, met impact? Vertel jullie verhaal:

  • Hoe heb je de vereniging bestendig kunnen versnellen?
  • Hoe houd je daarbij de juiste koers, wat doe je om de strategie te herijken, te bepalen en bij te stellen? Wat doe je daarin anders?
  • Heb je wellicht veranderingen in de structuur aangebracht?
  • Hoe neem je elkaar mee: als vereniging en leden?
  • Hoe trek je samen (sneller) op met stakeholders?
  • Kun je ook al resultaten benoemen?

Je hoeft niet op alle vragen een antwoord te geven. Het belangrijkste is dat wij snappen waar jullie – en jullie leden - die grote smile van krijgen. Stuur je verhaal, in een vorm die jullie kiezen, naar de jury van de DNA Awards. We laten ons graag verrassen.

Meer informatie of aanmelden mail jeanne@wijzijndna.nl of bel 0641914658

Is jouw talent een versneller?

Hebben jullie in het team iemand die telkens weer een sleutelrol heeft als het gaat om experimenteren, sneller leren en het enthousiast meenemen van leden, juist in de hybride wereld van online en offline ledencontact? Iemand die niet alleen telkens opnieuw met een nieuw plan komt, maar die ook in staat is om plannen tot resultaat te brengen en die ziet wat de leden en de vereniging verder brengt en wat niet? Stel deze kanjer snel voor aan de jury van de DNA Awards.

Hoe: stuur een mail naar jeanne@wijzijndna.nl of bel 0641914658
 

Roel de Krijger, KWBN, winnaar DNA Award 2020 "We hebben de award vorig jaar echt als een opsteker ervaren en veel reacties gekregen. We worden echt gezien als vernieuwer omdat wij de vraag hebben gesteld: hoe investeren we ons de crisis uit? Uiteraard zijn wij nu ook bezig de veranderingen te bestendigen en door te ontwikkelen".

Sonja Cats, Adfiz, winnaar DNA Talentaward 2020 Het lijkt of je de talentaward als individu krijgt, maar het hele team heeft het ervaren als een award voor de vereniging. Ik voel me er uiteraard ook persoonlijk door gewaardeerd en ik heb ervaren dat het mij extra heeft versterkt in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik kreeg veel enthousiaste reacties uit verenigingen en onze financiële wereld.


- Partners -
Geen gegevens gevonden