Nominaties DNA Awards 2021 bekend

01-11-2021

De jury voor de DNA Awards heeft de nominaties bepaald. Voor de DNA Award voor de vereniging zijn dat: Vakcentrum, KVNR en NHG. Voor de DNA Talent Award zijn dat: Gonny Eussen, ANKO; Elke Verbaarschot, Lejeune Association Management en Eline Penders, Aedes. De jury geeft een eervolle vermelding aan CLC-Vecta, de vereniging voor de evenementenbranche.

Op 18 november, tijdens het DNA Jaarcongres worden de winnaars gekozen en bekend gemaakt.

Bestendige versnellers

De jury 2021 heeft in haar uitvraag aangegeven dat zij op zoek is naar bestendige versnellers. Verenigingen worden voortdurend uitgedaagd om in te spelen op alle veranderingen om hen heen en leden te helpen dat op hun beurt te doen. Dit stond de afgelopen 1,5 jaar in het teken van corona, maar alle andere ontwikkelen gaan intussen ook door. De jury kreeg mooie voorbeelden. Dit is de top 3:

Vakcentrum met de Meerwaarde campagne

Het Vakcentrum is de vereniging voor zelfstandig winkeliers en franchisenemers en vertegenwoordigt zo’n 2.800 winkels.Omdat de leden vaak met een formule werken (franchise) wordt niet voor alle stakeholders duidelijk wat hun rol is in de lokale gemeenschappen. De Meerwaarde campagne vat alle activiteiten samen die het Vakcentrum heeft ondernomen om deze meerwaarde zichtbaar te maken.

KVNR – sterk in coronatijd en intussen ‘op stoom’ met duurzaamheid

KVNR heeft in de coronaperiode sterke staaltjes laten zien van organiserend en oplossend vermogen om specifieke problemen op te lossen voor de leden – thuisbrengen van zeevarenden die anders noodgedwongen op zee moesten blijven en het regelen van de vaccinaties voor scheepsbemanningen. Maar intussen ook een zeer ambitieus programma ontwikkeld,  het Maritiem Masterplan om de energietransitie van de sector te versnellen richting een emissieloze scheepvaart.

NHG met thuisarts.nl

Met thuisarts.nl geeft het NHG niet alleen de juiste informatie aan patiënten over ziekte en gezondheid maar krijgen zij ook meer regie. Intussen wordt voor thuisarts.nl steeds breder samengewerkt, zoals met specialisten.

Met de genomineerden voor de Awards worden op dit moment filmpjes gemaakt waarin zij zich presenteren.

Lees hier het uitgebreide juryrapport


- Partners -
Geen gegevens gevonden