hans coffeng (ced) treedt toe tot nivre-bestuur

Hans Coffeng, CEO bij CED, treedt per 1 januari 2015 toe tot het bestuur van het Nederlands Instituut van Re-gister-Experts (NIVRE) als portefeuillehouder ‘marketing en communicatie’. Met zijn aantreden is de laatste zetel in het NIVRE-bestuur, die bijna een jaar vacant was, ingevuld.

Het NIVRE is zeer content met de komst van Coffeng. “Wij zijn ervan overtuigd dat hij met zijn ervaring, know how en specifieke expertise de juiste man op de juiste plek is en invulling kan geven aan onze doelstellingen op deze terreinen: De communicatie en marketing meer richten op waar wij als organisatie voor staan en het insti-tuut meer bekendheid te geven, juist buiten onze markt en de stakeholders".

Behalve uit Coffeng bestaat het NIVRE-bestuur uit voorzitter Jeroen Fröhlich (Cunningham Lindsey Nederland B.V.), vice-voorzitter George Oostrom (Crawford & Company (Nederland) B.V.), penningmeester Wilco van Schijndel (Troostwijk Expertises B.V. ) en de portefeuillehouders Hans de Hoog (Lengkeek, Laarman & De Hos-son, werkgeversbelang), Paul Schenk (DEKRA Automotive, toelating/opleiding) en Gerrit Taal (Vanderwal & Joos-ten B.V., PE/seminar.

Bron: persbericht