dna-podcast release; in gesprek met kbo-pcob

In deze tweede DNA podcastreeks i.s.m. Skillstown komen diverse verenigingen aan het woord over thema’s zoals; polarisatie, ledenbinding, foresight en de vereniging van de toekomst. In gesprek met Cécile Veldman, directeur van DNA, delen zij hun visie, successen en grootste uitdagingen.

De eerste podcast in deze reeks gaan we in gesprek met Ingrid Rep, directeur van KBO-PCOB. KBO-PCOB is een gefuseerde vereniging. Dit brengt vele uitdagingen met zich mee. Onlangs heeft namelijk een deel van de vereniging aangegeven zich te willen afsplitsen om zelfstandig verder te gaan. Wat betekent dit voor KBO-PCOB en hoe positioneren zij zich opnieuw? Daarnaast vertelt Ingrid meer over de seniorencoalitie met ANBO, koepel gepensioneerden en NOOM. Waarom zijn ze hiermee gestart en wat brengt dit initiatief hen? 


Luister mee
Ben je benieuwd naar de teaser? Deze is te beluisteren via Spotify. Ben jij nieuwsgierig waar Ingrid Rep ’s nachts wakker van kan liggen? Luister dan de hele podcast in de online DNA-academie. In de online DNA-academie releasen wij de komende tijd elke twee weken een nieuwe aflevering. Ook de eerste DNA podcastreeks is in zijn geheel terug te luisteren. Mocht je je inlog hiervoor kwijt zijn, dan kun je deze hier opvragen.