hoe verhoog jij je werkplezier?

Soms zijn er zulke waardevolle events bij één van onze leden dat wij ze maar al te graag bij je onder de aandacht brengen. De Vereniging van Registercontrollers (VRC) organiseert dit jaar meerdere malen een tweedaags event ‘Zet je Talenten optimaal in voor meer Werkplezier en Effectiviteit’ voor financial professionals.

Onder leiding van een gecertificeerd loopbaancoach Catelijne Gerlag leer je als financial professional je werk te optimaliseren. Je gaat op basis van reflecterende en activerende oefeningen uit de loopbaancoaching aan de slag met het vergroten van je zelfkennis. Hierdoor krijg je inzicht in je talenten en waar je passie ligt. Wat motiveert je en wat heb jij hiervoor nodig? Deze kennis matchen ze aan de vereisten van je baan.

Over de VRC
De Vereniging van Registercontrollers (VRC) is hét Nederlandse instituut voor financieel management. Zij richten zich op het verder opleiden en ondersteunen van top experts in financieel management. 

Praktische informatie
Ben je geen lid van de VRC maar wil je wel deelnemen aan deze cursus? Dit is geen probleem! Klik hier voor alle informatie en om jezelf hiervoor aan te melden.