nieuwe DNA partner: spotler

Verenigingen zorgen voor verbinding in onze samenleving. DNA brengt verenigingen uit het hele land bij elkaar. Maar dat niet alleen, als partner van DNA kun je je als organisatie aansluiten bij het DNA partnernetwerk. Door hen onderling te verbinden ontstaan mooie initiatieven. Samen met onze partners zetten we ons in om onze leden te ondersteunen bij actuele vraagstukken. Met trots hebben we onlangs Spotler aan het DNA partnernetwerk toegevoegd. Wij stellen hen graag kort aan je voor.

Wie is Spotler?

Spotler is een Nederlandse aanbieder van specialistische marketingoplossingen. Ze zijn bekend geworden met Spotler Mail+, software voor e-mail marketing automation. Daarnaast bieden ze ook software aan zoals het Customer Data Platform Squeezely en Spotler Flowmailer, wat gericht is op het verzenden van transactionele e-mails. 

Ze ondersteunen hun klanten uitgebreid met een support-team, customer success team en technische specialisten. Allemaal gefocust op één missie: hun klanten zo succesvol mogelijk maken. Met ruim 20 jaar ervaring zijn ze erg servicegericht. Hun slogan ‘Software with a Service’ maken ze zeker waar. 

Een goede match!

Veel verenigingen, fondsen en bonden zijn al succesvol in het behalen van hun marketingdoelstellingen, maar Spotler wil het net iets makkelijker maken. Zij willen hun kennis delen met onze leden en hen helpen om complexe zaken wat makkelijker te maken. Dit is hun grootste motivatie om deel te nemen aan het DNA partnernetwerk. 

Toekomstgericht

Net als heel de wereld kijkt ook Spotler naar de ontwikkelingen rondom ChatGPT. Specifiek de toepassing van AI in e-mail marketing, waarbij ze nog betere, data-gedreven oplossingen aan kunnen bieden.

Wil je meer weten over Spotler en wat zij voor jou kunnen betekenen? Bekijk dan hun website.