omgaan met eenzaamheid en psychische kwetsbaarheid

Hoe vergroot je de verbinding tussen medewerkers nu we steeds vaker op afstand en digitaal samenwerken? Een belangrijke vraag als je erbij stilstaat dat 1 op de 6 medewerkers psychisch kwetsbaar is (bron: Stichting Socialrun). Eenzaamheid en het verlies van aansluiting bij werk en collega's liggen tegenwoordig op de loer.

In het webinar op 3 maart (13:30) praten we met onze tafelgasten van Stichting Socialrun, Diversiteit in Bedrijf (SER), het UWV, a.s.r. en Verbondspartner T-MC uitgebreid over de acceptatie van en openheid over psychische kwetsbaarheid en inclusie. Hoe zorg je dat alle medewerkers mee kunnen (blijven) doen, ongeacht zijn/haar situatie, kwetsbaarheid of handicap? Hoe vergroot je de binding tussen medewerkers en het bedrijf? En hoe kun je medewerkerstevredenheid het beste meten?

Deze sessie is relevant voor managers, leidinggevenden, HR-professionals, directieleden en iedereen die sinds het begin van de coronapandemie (veel) minder persoonlijk contact heeft met collega's of teamleden.

Meld je nu aan via de eventpagina: https://www.verzekeraars.nl/academy/activiteitenoverzicht/omgaan-met-eenzaamheid-en-psychische-kwetsbaarheid-3-maart-2022