webinar digitale alv terugkijken?

Vrijdag 24 april hebben we het webinar  “de digitale ALV” uitgezonden, in samenwerking met NCR en Kuperus en Co. Heb je deze gemist of wil je deze nogmaals terugzien dan kun je dat middels deze link doen: https://vimeo.com/411435597/df6887cee5

Verder treffen jullie de presentatie aan, om nog eens na te slaan.

In de chat zijn er vanochtend een grote hoeveelheid vragen voorbij gekomen. Te veel om in het webinar te beantwoorden. We zullen op alle vragen terugkomen in de loop van de tijd. Jullie krijgen een seintje wanneer en hoe dat gebeurt. Heb je “gewone” ALV vragen (dus geen technische vragen over stemmen o.i.d.) dan kan je terecht bij onze gratis DNA ALV helpdesk. Mail naar: dna-alv-helpdesk@lextone.nl.

Het webinar werd technisch mogelijk gemaakt door Time Star Media (langjarige partner van DNA) via het platform Online-alv.nl. Het platform is speciaal gebouwd om algemene ledenvergaderingen online mogelijk te maken. Veilig, eenvoudig en betaalbaar!

Veilig: Deelnemers loggen met een two-factor authentication veilig in en kunnen in de vergadering realtime stemmen en via de chat hun inbreng plaatsen. Je kan gemakkelijk vergaderstukken toevoegen en de opname van de vergadering delen met je leden. 

Voor grote verenigingen heeft Time Star een premium-oplossing. Alle techniek nemen ze uit handen, beeld, licht en geluid op topniveau.

Voor kleine verenigingen heeft Time Star een betaalbare variant. Voor 12,49 per maand kun je met je eigen webcam onbeperkt vergaderingen starten. Elke deelnemer aan de vergadering kost 0,95 euro. Minder dan het kopje koffie op de fysieke ALV.

Tevens zijn instructievideo’s beschikbaar. Kijk op www.online-alv.nl voor meer informatie.

De moderatie van vanochtend had DNA in handen gelegd DNA-lid Marike Kuperus van Kuperus en Co, die veel verenigingen en stichtingen ondersteunt. Kijk voor de dienstverlening op https://kuperusenco.nl/