wij helpen graag

wijhelpengraag.nu is een initiatief van CLC-VECTA namens organisatoren en toeleveranciers in de evenementenbranche. In deze tijd van corona die een ongelooflijke impact heeft op ons sociale en economische leven, is het belangrijk elkaar te ondersteunen, daarbij maakt het helemaal niet uit of je iemand kent; we zijn er voor elkaar. Instanties, bedrijven en particulieren worden daarom opgeroepen hun vraag voor hulp of ondersteuning voor te leggen aan professionals in de evenementenbranche.

“Onze professionals bieden heel graag ondersteuning bij alles wat er nu (ad-hoc) georganiseerd of geregeld moet worden. Laat de capaciteiten van deze geweldige eventprofessionals niet onbenut!”, aldus Riemer Rijpkema, directeur CLC-VECTA.

Radiospot
Met een radiospot die vanaf vandaag twee weken lang te horen is op op NPO Radio 1, NPO Radio 2 Radio 3FM en NPO Radio 5 trapt CLC-VECTA de bijbehorende campagne af. Via de campagnewebsite www.wijhelpengraag.nu brengt CLC-VECTA de vragen en het aanbod van haar leden bij elkaar. Riemer: “De hulpvraag kan en mag van alles zijn; van iets maken, ontwerpen of vervoeren / bezorgen tot digitale support. Een idee van de mogelijkheden is ook terug te vinden op onze website.”

De radiospot is ook te beluisteren via de website van CLC-VECTA.

 

Hoe werkt het?
- Aanvragers vullen een formulier in op de website waarin ze aangeven waar men graag ondersteuning bij zou hebben
- Binnen 24 uur ontvangen ze antwoord op de gestelde vraag
- De wijhelpengraag.nu professionals nemen rechtstreeks contact met de aanvragers op
- Samen maken zij afspraken over de hulp die kan worden geboden en onder welke voorwaarden
- Afspraken worden aan elkaar bevestigd om misverstanden te voorkomen
 
Omdat alle professionals werken volgens de CLC-VECTA gedragscode hebben aanvragers de zekerheid dat ze zakendoen met professionele, betrouwbare partijen.

Met wijhelpengraag.nu verwacht de vereniging sociaal en maatschappelijk waardevolle bijdragen te kunnen leveren en daarmee ook te kunnen rekenen op sympathie voor de door de coronavirus zwaar getroffen branche.