ABCS- Service

Professionals die uw verenigingssecretariaat en evenementen op en top runnen, zodat u zich kunt focussen op úw business.

ABCS biedt sinds 1991 een uitgebreid totaalconcept voor secretariële ondersteuning van verenigingen, stichtingen, brancheorganisaties en (MKB) bedrijven.

Ons team bestaat uit kundige en ervaren office professionals. De bekende ‘duizendpoten’, die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan, die aan een half woord genoeg hebben, die zich snel aanpassen en – nog belangrijker – die bij ú passen. 

Regelen zit in ons bloed! Daarom nemen wij graag het secretariaat en/of de evenementen van uw vereniging geheel of gedeeltelijk uit handen. U kunt ons zien als een verlengstuk van uw organisatie. Parttime, fulltime, voor bepaalde of onbepaalde tijd.

Dat doen we niet zomaar; dat doen we met een professioneel & gedreven team, optimale workflows en geïntegreerde online pakketten. Daarbij bieden wij u complete toegang tot al uw verenigingszaken met één inlog. 

Wij volgen op de voet de ontwikkelingen en trends in de veranderende secretariaatswereld en hanteren geen standaard aanpak. Bij ons staat een 100% bij u passende dienstverlening centraal. Wij creëren rust en ruimte voor uw bestuur en uw leden.

Bij onze diensten zijn altijd mensen betrokken. Daarom staat de mens centraal in onze organisatie. In zowel onze bedrijfsvoering als in onze uitingen dienen onze kernwaarden professioneel, betrouwbaar, gedreven, authentiek, ambitieus en motiverend als kapstok.

Meer weten? Wij maken graag kennis met u!

Postadres
Postbus 138
5360 AC GRAVE
Bezoekadres
Kranenhofscheweg 1
5364 NP ESCHAREN
- Partners -
Geen gegevens gevonden