CCI Groep

All-in-one softwaresystemen exclusief ontworpen voor ledenorganisaties

CCI Groep stelt professionele ledenorganisaties in staat om het beste te doen voor hun leden. Wij bieden gespecialiseerde, innovatieve, efficiënte en effectieve totaaloplossingen, die gepersonaliseerde ledencommunicatie mogelijk maken, door de inzet van strategische ICT. Dat doen we in een open samenwerking met onze klanten.

Wij bieden een uniek concept voor elk formaat ledenorganisatie met bijbehorend investeringsbudget. Van intensief totaalconcept tot plug-and-play oplossing.

Livits

Het all-in-one softwaresysteem Livits is een gebruiksvriendelijk CRM, CMS én DMS systeem dat exclusief is ontworpen voor professionele ledenorganisaties. Dit totaalconcept sluit optimaal aan bij de ambities van met name grote en complexe professionele ledenorganisaties. Website, ledennet, communities, leden- en relatiebeheer, documentstromen en online communicatie komen in één systeem samen.

Braaza

Een handzame plug-and-play oplossing waarin de kennis en kunde van onze jarenlange ervaring in ledenorganisaties samenkomt en is gestandaardiseerd. Vooral geschikt voor de wat kleinere ledenorganisaties die een goed softwaresysteem zoeken en de voordelen zien van een vastomlijnd all-in-one systeem.

Door de integratie van de backoffice met het ledennet heeft u een uniek middel in handen om uw leden nog meer centraal te stellen en het werk van de bureaumedewerkers te vergemakkelijken. In plaats van losse systemen kunt u de voordelen van een all-in-one systeem benutten. Hierdoor bent u in staat grote toegevoegde waarde te creëren voor u en uw leden.

Postadres
Bijster 18
4817 HX BREDA NEDERLAND
076-5780950
076-5780951
- Partners -