Postillion Hotels Nederland

 

 

 

 

 

 

 

 

Postillion Hotels Nederland beschikt over 8 vergader- en congreslocaties in Nederland gevestigd in Bunnik, Amersfoort Veluwemeer, Arnhem, Haren, Deventer, Dordrecht, het WTC in Rotterdam en in september 2016 hebben wij onze 8ste locatie in de oude kauwgomballenfabriek in Amsterdam geopend.

Of u nu op zoek bent naar een geschikte locatie voor een meeting, training, congres of een flexibele werkplek, wij hebben voor elk type bijeenkomst of evenement een oplossing voor u. Met ons Meet Work Stay concept voorzien wij in alle behoeften.

Wist u dat:
- Postillion Hotels naast heerlijke lekkernijen ook brainfood aanbiedt, zoals pure chocolade brownie’s, muesli bonbons of bananenmuffins. Al deze producten verhogen de concentratie en houden uw suikerspiegel op peil. 
- alle Postillion Hotels zijn voorzien van het Gouden Green Key certificaat.
- Postillion Hotel Utrecht Bunnik, Deventer, Dordrecht en het Convention Centre WTC in Rotterdam en Amsterdam zijn geclassificeerd met 5 congres- en vergaderhamers.
- wij een trainers benefit bieden; voor de trainer, dagvoorzitter of spreker is er een gratis voorovernachting bij een dagbijeenkomst.

Graag vertellen wij u persoonlijk meer over de mogelijkheden op onze locaties!

Postadres
NEDERLAND
Bezoekadres
Baan van Fectio 1
3981 HZ Bunnik
- Partners -
Geen gegevens gevonden