Meeting Point Communication bv

Meeting Point Communication organiseert en faciliteert doeltreffende BusinessEvents & Exposure.

Met ruim 30 jaar ervaring zijn wij voor bedrijven, verenigingen en netwerkorganisaties een professionele partner voor het succesvol realiseren van meetingpoints to meet, match, connect!
 

Meeting Point Communication staat voor allround eventsupport

  • Expert in het organiseren, faciliteren en uitvoeren van congressen, beurzen, netwerkevents, sponsor- en informatiemarkten, exposities en stand-presentaties.
  • Gegarandeerd toegevoegde waarde door inbreng van kennis, creativiteit, ervaring en een pragmatische werkwijze met bewezen resultaten.
  • Eén aanspreekpunt voor het gehele traject of delen daarvan. Met een totaalpakket flexibel inzetbare eventservices, tools en producten. Doeltreffend én kostenefficiënt.
     

Meet - Match - Connect!

Waardevolle ontmoetingen faciliteren? Eenvoudig én efficiënt (laten) netwerken voor het vinden en verbinden van mensen met professionele betekenis voor elkaar?

Een eigen community- of event webapp met in één systeem alle features voor aanmelden tot en met onsite check-in?
Ontdek onze MeetMatch Services & Tools voor extra interactie en engagement, voor netwerken 20.0 met automatische! matchmaking en voor exposure van partners.
 

Van idee naar resultaat

Wij helpen met succesvol Organiseren & Exposeren. Met alles wat nodig is en waarvoor extra expertise en/of organisatiecapaciteit gevraagd wordt. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Let’s meet: wij gaan graag met u in gesprek.

Meeting Point Communication b.v.
Contactpersoon: Henk Duis
Mobiel 06-50614811

 

 

 

Postadres
Stenograaf 1
6921 EX DUIVEN NEDERLAND
- Partners -
Geen gegevens gevonden