Eudonet bv
terug naar overzicht

ICT-partner van verenigingen
 

Al ruim 25 jaar is Eudonet Stb dé ICT-partner van verenigingen. Ons doel is leden en medewerkers van verenigingen effectief te laten (samen)werken. Dit doen wij door gebruikersvriendelijke en flexibele software, websites en apps te maken die alle relevante mensen, processen, data en kennis verbindt.

 

Flexibele totaaloplossing

Onze totaaloplossing onderscheidt zich op de volgende punten:

 • Compleet
  Van ledenadministratie tot website, van event- en cursusorganisatie tot vergadermodule, van kwaliteitsregister tot facturatie. Met de diverse modules kan elke vereniging haar eigen passende applicatie samenstellen
   
 • Continue doorontwikkeling
  Onze software wordt elke twee weken geüpdatet. Zo blijft de software altijd technisch up-to-date en krijgen de gebruikers steeds verbeterde functionaliteiten tot hun beschikking.
   
 • Kennis van verenigingen
  De doorontwikkeling van de software gebeurt samen met de gebruikers. Onze jarenlange ervaring met en zelfs binnen verenigingen maakt dat wij de werkwijze van verenigingen echt kennen. Hierdoor blijven de Eudonet Stb-systemen altijd relevant.
 

Solide

De ledenadministratie, de financiële administratie, de website en de overige ICT-systemen en data zijn van levensbelang voor een vereniging. Ruim 250 klanten gebruiken dagelijkse onze oplossingen. Eudonet Stb biedt met zijn 50 medewerkers continuïteit in levering en service. Wij zijn er trots op dat Eudonet Stb voor veel klanten van het eerste uur nog steeds de ICT-partner is! We investeren dan ook in een langdurige relatie met onze klanten.

 

Zien is geloven

Wilt u de mogelijkheden van onze totaaloplossing eens met eigen ogen zien? Contact ons dan zeker voor een demonstratie en een goed gesprek.

 

 Robert de Bruijn
Senior accountmanager 
T             06-46391898
E             rdebruijn@eudonet.com
 


De Molen 100
3995 AX  Houten
T             (030) 634 3000
I              www.stb.nl
E             info@eudonetstb.nl

Postadres
De Molen 100
3995 AX HOUTEN
Bezoekadres
De Molen 100
3995 AX HOUTEN
030 634 3000