9altitudes
terug naar overzicht

9altitudes Nederland

LEDENBEHOUD EN GROEI

Mensen zijn kritisch en evalueren veelvuldig of een verbintenis met uw organisatie hen nog wel voldoende oplevert. Veel verenigingen werken in die context hard aan ledenbehoud en groei. Zij zoeken naar meer toegevoegde waarde en relevantie voor hun leden.

 

BLIJF RELEVANT MET SLIMME SOFTWARE ALS KATALYSATOR

De juiste software ter ondersteuning van uw vereniging is een essentiële randvoorwaarde én katalysator voor groei. Door het slim inzetten van leden communities, persoonlijke portals en het actief inzetten van Direct Marketing weet u telkens wat er speelt bij uw achterban. Het combineren van actuele informatie maakt uw inspanningen daadwerkelijk succesvol.

 

MICROSOFT PARTNER VOOR VERENIGINGEN

Wij bieden al jaren de meest complete standaard software voor verenigingen in Nederland. Met onze totaaloplossing - gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 – zijn wij de absolute marktleider. Dit bewijst zich vanzelf in de vele toonaangevende referentieprojecten.

 

ERVARING EN KENNIS

Wij zijn 9altitudes, onderdeel van een internationale groep ervaren bedrijven, met een respectabele staat van dienst. In Nederland al meer dan 35 jaar. Wij delen onze lokale inzichten en kennis om uw digitale wereld te ontgrendelen. Dit doen wij met een zeer toegewijde focus op het Microsoft Dynamics 365 platform.

 

CONTACT

Jaap Heutink is onze specialist op het gebied van ledenorganisaties. Hij vertelt u graag meer over wat wij voor u kunnen betekenen.

 

“Wij helpen ledenorganisaties van klein tot groot met slimme software om leden en andere stakeholders optimaal te bedienen. Wij gaan graag met u in gesprek om u te laten zien hoe ook uw ledenorganisaties succesvoller kan zijn door het inzetten van slimme technologie!”

 

Jaap Heutink

Senior Sales Executive

+31 (6) 10205589

jaap.heutink@9altitudes.com

 

Download de brochure voor meer informatie

 

 

Postadres
Postbus 109
1380 AC WEESP NEDERLAND
Bezoekadres
Anna Horstinkstraat 1
1382 MN WEESP NEDERLAND
0294-490055
0294-490059