Pylades

terug naar overzicht

LEDENBEHOUD EN GROEI

Mensen zijn kritisch en evalueren veelvuldig of een verbintenis met uw organisatie hen nog wel voldoende oplevert. Veel verenigingen werken in die context hard aan ledenbehoud en groei. Zij zoeken naar meer toegevoegde waarde en relevantie voor hun leden.
 

BLIJF RELEVANT MET SLIMME SOFTWARE ALS KATALYSATOR

De juiste software ter ondersteuning van uw vereniging is een essentiële randvoorwaarde én katalysator voor groei. Door het slim inzetten van leden communities, persoonlijke portals en het actief inzetten van social media weet u telkens wat er speelt bij uw achterban. Het combineren van actuele informatie maakt uw inspanningen daadwerkelijk succesvol.

 

MICROSOFT PARTNER VOOR VERENIGINGEN

Wij bieden al jaren de meest complete standaard software voor verenigingen in Nederland. Met onze totaaloplossing - gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 – zijn wij de absolute marktleider. Dit bewijst zich vanzelf in de vele toonaangevende referentieprojecten.

 

PYLADES IS 9ALTITUDES

De wereld staat niet stil en wij ook niet. In februari 2021 is onze nieuwe naam gelanceerd. Dit betekent dat Pylades, na 35 jaar, verder gaat als 9altitudes. Wij zijn onderdeel van een internationale groep ervaren bedrijven, met een respectabele staat van dienst. Wij delen onze lokale inzichten en kennis om uw digitale wereld te ontgrendelen. Dit doen wij met een zeer toegewijde focus op het Microsoft Dynamics 365 platform.

 

CONTACT

Jaap Heutink is onze specialist op het gebied van ledenorganisaties. Hij vertelt u graag meer over wat wij voor u kunnen betekenen.

“Wij helpen ledenorganisaties van klein tot groot met slimme software om leden en andere stakeholders optimaal te bedienen. Wij gaan graag met u in gesprek om u te laten zien hoe ook uw ledenorganisaties succesvoller kan zijn door het inzetten van slimme technologie!”

 

Jaap Heutink
Senior Sales Executive
+31 (6) 10205589
jaap.heutink@9altitudes.com

Download alvast de brochure voor meer informatie: https://web.9altitudes.com/ledenorganisaties

 

 

- Partners -
Geen gegevens gevonden