Word partner

DNA
samen beter verenigen

Inspireren – verbinden – leren

Door innovatie, technologie en marktwerking verandert de samenleving in rap tempo. Verenigingen moeten meebewegen en continu blijven ontwikkelen om relevant te blijven voor hun achterban. DNA zet zich in om verenigingen, organisaties, fondsen, bonden, stichtingen en federaties te helpen om de kennis en kunde van het verenigen niet alleen te waarborgen en te delen, maar ook om het continu een stapje verder te brengen. Want op de inhoud mogen ze dan van elkaar verschillen, qua vorm zijn ze hetzelfde. 

Door het jaar heen organiseren we diverse netwerken, Q-sessies, focusgroepen en workshop met als doel alle verenigingsprofessionals te inspireren en te verbinden rondom een bepaald thema of functie. Zo leren ze van elkaar en helpen wij hen verder om uitdagingen aan te gaan, processen te optimaliseren en organisatorische vraagstukken op te lossen. 

Word partner van DNA!

In een partnership met DNA bouwen we samen aan de verdere versterking van alle verenigingen. Dit doen wij gezamenlijk op basis van openheid en vertrouwen, waarbij we als partners elkaar versterken. Wij bieden partners diverse mogelijkheden om zich bij ons aan te sluiten. Afhankelijk van jouw behoefte stellen we een partnerpakket voor je samen. We lichten de partnerpaketten graag in een persoonlijk gesprek aan je toe. 

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek of meer informatie:
M. info@wijzijndna.nl
 

 

 

 


Een ogenblik geduld a.u.b. uw aanvraag wordt verwerkt.
Uw gegevens zijn verstuurd.
Er is een fout opgetreden bij het versturen van uw gegevens, probeer het nogmaals.
Fout in de captcha!